Okategoriserade

Fillers under ögonen bra eller dåligt?

För ca 2 år sedan intervjuade jag en läkare angående olika fillers som finns på marknaden. Läkaren tyckte att jag skulle behöva fillers under ögonen på grund av att jag har så tunn hud där, hon sa att det skulle bli mer fylligt på ett naturligt sätt. Jag tvekade lite eftersom jag inte hade planer på att göra detta, men litade på hennes professionella åsikt. Jag ångrade mig direkt efteråt för att det blev ett fult resultat men tänkte att det är tur att det försvinner med tiden. Efter ca 9 månader efter behandlingen hade det blivit värre och en morgon fick jag en chock när det hängde som påsar lite längre ner under ögonen i form som en banan. Helt förskräckt ringde jag klinken och berättade vad som hade hänt. Till min förvåning hade dom inget intresse att hjälpa mig alls, de sa att det finns inget dom kan göra och det försvinner med tiden… Jag använde galvanic spa maskinen ( Som jag har skrivit tidigare om) varje morgon för att få det att se slätare ut men till slut hjälpte inte det heller. Jag träffade flera plastikkirurger för att kolla om det gick att operera bort och samtliga sa att man ska inte spruta in fillers under ögonen för att det ofta kan bli fel. Dom sa också att det är inkapslat så det går inte att operara bort det. Suck!  Ska jag gå så här, forever? Med detta vill jag säga att tänk både en och två gånger om inte 10 gånger innan du gör fillers under ögonen, med fillers menar jag inte botox. Sen finns det många som är nöjda med fillers under ögonen men det kan gå väldigt snett.