Tips & råd

Rumpkräm under ögonen?

Att använda hemorrojdsalva under ögonen mot svullna ögon är ingen nyhet, det är ett gammalt knep bland modeller och kändisar i Hollywood. Jag berättade tidigare om mina misslyckade fillers som jag gjorde för ca 2 år sedan som jag kämpar med. Ibland så kan ögonen vara mer påsiga/svullna när det drar till sig mer vätska som i mitt fall på grund av fillers som jag har under ögonen. Jag gick till apoteket och frågade en expedit lite tyst om vilka hemorrojdsalvor dom har. (Tyckte det var lite pinsamt )Då hon pratade väldigt högt om den ena efter den andra som fanns, jag var ju då tvungen att prata lite högre och sa då , jag ska ha den under ögonen. Jag fick med mig en salva som jag smorde in ett väldigt tunt lager av under ögonen. Man känner direkt att det händer något, det sticker och pirrar lite. Det fungerar verkligen 🙂 Salvan är avsvällande och sammandragande, det blir även lite uppstramande känsla. Perfekt att kunna ta till ibland.

Till exempel på salvor som finns Xyloproct och Scheriproct