Okategoriserade

10 till 15 år yngre i huden med trådlyft

V Soft Lift är det senaste inom trådlyft. Det är ett naturligt ansiktslyft utan konvalescens. Behandling har tagits fram av svenska Inject Academy. Det är bara legitimerade läkare som utför behandlingen.

Hur går behandlingen till?

Tunna trådar förs in i huden för att säkert och långvarigt lyfta antingen hela ansiktet eller önskade områden, som till exempel mungipor, ojämn käklinje, tear trough eller lågt sittande ögonbryn. De tunna trådarna lyfter huden och ökar hudens elasticitet. Trådarna som förs in i huden är tillverkade av det vävnadsvänliga och biokompatibla ämnet  polydioxanon (PDO), som är ett välkänt ämne inom den medicinska branschen där det även används inom kirurgi för att sy i inre organ. Trådarna är biologiskt nedbrytbara, vilket innebär att kroppen bryter ner trådarna på egen hand efter en tid.

Hur lång tid tar en behandling?

En behandling med V Soft Lift tar ca 45 till 60 minuter. Man får lokalbedövning.

Hur länge håller resultatet?

Hållbarheten är normalt upp till 24 månader, men ålder och livsstil som till exempel rökning eller mycket intensiv träning, är sådana faktorer som kan förkorta hållbarhetstiden.

Hur ser man ut direkt efter behandlingen?

Biverkning som kan uppstå är svullnad och eventuella blåmärken.

Vad kostar det?

Från 4000 till 25000 kronor, det beror på vilket område man ska behandla.

 

V-Soft-Lift-voor-na-med