Hälsa, Tips & råd

Behövs intimdeo?

Jag har nu testat 3 produkter från Deodoc som är inriktat på intimvård som är anpassat för intimområdet. Jag har provat intimdeo, intimtvål samt intimwipes och jag kan varmt rekommendera deras produkter. Min första tanke med intimdeo var, what?? Det kan ju inte vara bra? Sanningen är den att vi har samma svettkörtlar i armhålan som på intimområdet och vissa svettas mer än andra. Så jag tycker det här var en jättebra ide.

Deras intimtvål är den bästa jag någonsin testat. Dom skriver på deras hemsida, love at first try och jag kan inget annat än hålla med. Tvålen är extra mild som är silkeslen med mild doft.

Intimspray/Deo, super för varma dagar eller om man svettas mycket. Lämnar en fräsch känsla hela dagen. Motverkar oönskad odör/svett från underlivet. Liten förpackning som passar i handväskan.

Intimwipes är mer för, på språng, du får en snabb uppfräschning som är rengörande och svetthämmande. Bra att alltid ha med sig i väskan.

Produkterna är tillverkade i Sverige.

Utvecklade av läkare.

Gynekologiskt och dermatologiskt testade.

PH- balanserande ( som är viktigt så det inte rubbar den naturliga PH- balansen)

Allergen och parabenfria.

Produkterna är lämpande för dagligt bruk och kan användas flera gånger om dagen.

 

Läs mer på deras hemsida. Jag tycker verkligen om Deodocs hemsida, jag tycker dom tar upp rätt saker, är ärliga samt har humor

Deodec.se

deodec