Okategoriserade

Kronprinsessan Viktoria

Förra Måndagen var jag och Anne von Porat i domkyrkan och såg kronprinsessan Viktoria. Hon verkar väldigt jordnära tycker jag. Jag var där som pressfotograf och det var väldigt stränga regler vad man får göra och hur nära man kan gå.

Mötet i kyrkan inleddes med en gudstjänst i Uppsala domkyrka under ledning av biskop Mikael Mogren från Västerås stift.

Efter gudstjänsten hölls tal av kyrkomötets ordförande Karin Perers, ärkebiskop Antje Jackelén, kardinal Anders Arborelius och kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke. Anne älskar Kungafamiljen och jag förstår nu att det är roligt at gå på evenemang med Kungafamiljen.

 

20171004_091923

Ärkebiskop Antje Jackelén, Kronprinsessan och kyrkomötets ordförande Karin Perers anländer till Uppsala domkyrka.

20171004_091459

 

Viktoria är verkligen vacker och har klass. Ja, hon är ju trots allt våran prinsessa.

För några veckor sedan var det drottning Silvia som var på besök.

IMG_0890IMG_0847