Tips & råd

Lysings glutenfria bageri

Efter jag varit hos en näringsterapeut som sa att jag ska ta bort gluten för att må bättre. Så blev det en helt ny värld för mig, det finns ju gluten i nästan allt känns det som. Jag är inte glutenintolerant men är känslig för gluten. Jag märker stor skillnad på min hälsa när jag börjat äta glutenfritt. Därför blev jag så glad när jag var på bak & chokladfestivalen, där fanns det ett konditori som var glutenfritt. Jippiiii….  Lysings konditori ligger i Ödeshög, långt ifrån Uppsala med andra ord. Men misströsta inte dom har en frysbil “rutan” som åker runt i Sverige och har i nuläget ca 50 stopp.  Så man går in på deras hemsida och beställer och där står även deras körschema. Jag köpte deras sirapsbröd, hamburgerbröd och  kardemummabullar och det var så gott. Jag kan varmt rekommendera Lysings konditori. Här hittar du deras hemsida Lysings.nu

22547771_10212601328021458_1454661943_n