Okategoriserade

Intervju med Panos Papadopoulos

Panagiotis “Panos” Papadopoulos
Han är känd entreprenör och företagsledare. Han grundade varumärket Panos Emporio som är otroligt framgångsrikt med sitt badmode.

 

Vad är skönhet för dig?

Personlighet och inget annat. Skönhet har ej att göra med kroppen. Det är värmen och auran runt om personen. Sedan tittar jag på resten om personen har en stark utstrålning, en karisma då börjar man sedan observera tex vilka fina ögon. Om personen saknar denna värme, inre skönhet och stabilitet då börjar man se defekterna Skönhet kommer infifrån.

Hur ser dina hudvårdsrutiner ut?
Jag har torr hud så jag använder mycket krämer för kroppen och ansiktet. Jag vill vara så naturlig som möjligt.

Har du någon favorit behandling?
Massage! Det får mig att bli så lugn. Det händer att jag någon gång gör ansiktsbehandling på spa.

IMG_0470

Bild från Panos Emporio beach party i somras.