Okategoriserade

Potatismjöl i håret?

Vi har alla stressiga dagar, och ibland på dom dagarna hinner man inte tvätta håret, och så har man slut på torrschampo.  Då kan man faktiskt använda potatismjöl eller vanligt mjöl beroende på vad du har i skafferiet till håret. Det funkar som vanligt torrschampo, effektivt och är en snabb lösning när man glömt och handla torrschampo för dom mer hektiska dagarna. Ta lite potatismjöl/ mjöl på fingertopparna och gnugga försiktig in i hårbotten. Borsta igenom håret så att det inte blir helt vitt. Lite räcker en lång väg, så ta lite i taget och bygg på i håret så att det inte blir för mycket. Det här kanske låter hel knäppt, potatismjöl i håret?? Men det funkar faktiskt. Och det är en snabb och effektiv lösning 😉 och ytligare ett plus är att med mjölet slipper du oroa dig för vilka  mindre bra ämnen ditt torrschampo innehåller.
potatismjöl