Okategoriserade

Isadora foundation COLOR BLENDER

Att hitta sin perfekta nyans när det kommer till foundation kan vara lite svårt. Sen så ändras ju ens ton beroende på om det är sommar eller vinter. Och ibland händer det att man har köpt hem en för mörk eller ljus foundation, vilket är otroligt tråkigt när man lagt ner så mycket pengar. Men för några veckor sedan så släppte Isadora en foundation color blender som är till för att justera din foundation till en ljusare eller mörkare nyans beroende på hudton och säsong. Det finns två nyanser 00 Light och 03 Dark, flaskan går på 149kr En enkel guide kommer med bilderna.

Finns att köpa på

Kicks

Åhlens

Nordicfeel

Lyko

IsaDora; make-up; smink; cosmetic; kosmetik

IsaDora: isadora; make-up; smink; cosmetic; kosmetik; Isadora Insane Volume Lash Styler Mascara; IsadoraInsaneVolumeLashStylerMascara;Lashes

IsaDora: isadora; make-up; smink; cosmetic; kosmetik; Isadora Insane Volume Lash Styler Mascara; IsadoraInsaneVolumeLashStylerMascara;Lashes