Uncategorized

Event med Zarathustra

I torsdags så var jag på ett event i Stockholm med Zarathustra, han är känd healer från Los Angeles. Zarathustra utövar något han kallar för 5th dimensional quantum healing. Enligt honom så skapas en inre frid när vi lär oss att älska och acceptera dem vi är. Han säger också att alla människor är mottagliga för detta, även de som inte tror på healing. Zarathustra är dock noga med att poängtera att han inte bestiger någon speciell kraft och vem som helst kan lära sig detta. Healing innebär att vara fri från stress,oro,rädsla och att ha en balans i kroppen.

jag vill hjälpa andra att höja sin medvetenhet och vibration till en högre frekvens. Att vara balanserad i sitt dagliga liv ger personer möjlighet att styra sina liv från en plats av inre ro, frihet, lycka och kärlek.”

När jag satt på eventet i väntan på Zarathustra så spelades en film upp på hur han jobbar, under filmen så kunde jag inte låta bli att tänka “vad f*n är det här?” människorna skakade av healingen, dom till och med föll baklänges. Ändå väcktes min nyfikenhet, särskilt eftersom att jag anser mig själv som väldigt andlig (och tror på healing). Men när han väl kom ut på scen och började prata om hans jobb och demonstrerade sin healing på frivilliga så insåg jag snabbt att filmen inte var så överdriven ändå, kanske 🙂 Jag ska iallafall testa att gå på hans healing, och jag är väldigt nyfiken på hur det ska kännas.

Zarathustra.se