Uncategorized

Self Tanning Night Moisture Mask från Vita Liberata

Nu har jag fått en ny favorit, Self Tanning Night Moisture Mask från Vita Liberata. Jag solar aldrig ansiktet så jag brukar använda brun utan sol kräm istället. Jag har provat många som jag tycker är funkar men den här är bara sååå bra 😉  Det är en lyxig fuktmask för natten med brun utan sol effekt med en strålande lyster till morgonen. Huden blir sammetslen och en perfekt lätt solbränd färg som håller i sig i flera dagar. Jag tycker att produkten  håller vad den lovar. När jag vaknade i morse så var min hud så otroligt len, krämen är riktigt fuktgivande, och färgen vart naturlig och fräsch.

Self Tanning Night Moisture Mask innehåller hyH2O™- teknologi vilket ger huden den mest intensiva fuktgivande behandlingen som motverkar ålderstecken som fina linjer och rynkor. Tekniskt avancerad formula för en jämn, doftfri, varaktig solbrun ton. Innehåller antioxidanter (vitamin A, C,D) för att reparera och lugna huden

  • Ultrafuktgivande ansiktsmask med brun utan sol-effekt.
  • Ger en jämn, lätt solkysst nyans.
  • Reparerar och vårdar med vitaminer