Uncategorized

Baby Foot

Baby foot är en engångskur som innehåller 2 påsar som man stoppar fötterna i.Produkten verkar i 1 timme, efter verkningstiden så sköljer man fötterna med tvål och vatten. Det tar bort alla döda hudceller från fötterna och efter några dagar börjar fötterna att “fjälla” och den döda huden peelas bort av den friktionen som inträffar när vi rör oss varje dag. Produkten innehåller 17 typer av naturliga extrakt med hög fuktgivande effekt. Den viktigaste ingrediensen är fruktsyra.

När jag använde Baby foot började jag fjälla efter 3 dagar, nu tio dagar senare är mina fötter finare än jag någonsin upplevt tidigare, trots alla mina behandlingar jag gjort hos fantastiska fotvårdare. Baby foot behandlingen går riktigt in på djupet och rengör fötterna tills dom blir baby mjuka. Om man ska göra denna behandling kan man ha i åtanke att det kommer att behövas strumpor under tiden man fjällar, för det gör man extremt mycket (typ som en orm som ömsar skinn) Jag kan varmt rekommendera Baby foot 🙂

 

Säljs på Life för 199 kronor