Uncategorized

Mirakelkrämen mot rosacea

Många av er vet redan att jag lider av rosacea, vilket jag gjort i ca 21 år. Jag har provat allt mellan himmel och jord för att bli av med rosacea eller bara för att minska symtomen på den. Jag har testat i stort sett allt som finns på marknaden även gått på olika alternativ medicin som homeopat, näringsterapeut, akupunktur m.m och mycket har hjälpt för stunden men inget har någonsin varit så bra som soolantra. Jag har använt soolantra sedan i mars och min hy har aldrig varit bättre! Inga finnar! inga plitor! ingen rodnad! Det känns verkligen helt underbart. Äntligen har jag hittat någonting som verkligen funkar.

OBS: Detta kanske inte funkar för alla men är definitivt värt ett försök. 

Krämen är receptbelagd. Soolantra är ingen antibiotika kräm och det verksamma ämnet är Ivermektin som behandlar inflammationen i huden. Hoppas att den hjälper dig som den har hjälpt mig.