Uncategorized

Ta bort celluliter och fett med verju laser

Nu har jag varit i Stockholm på en salong som heter Formedico som drivs av Anna Josephson leg, sjuksköterska och Johan Formgren leg, läkare.  För att börja en kur för att ta bort mina celluliter med en behandling som heter Verju laser. Verju siktar in sig på envisa fettområden och emulerar smärtfritt fettet under huden. Kroppen transporterar sedan bort fettet via lymfsystemet. Med denna metod förstörs innehållet inuti fettcellen, så själva cellen förstörs inte.

Så det kanske blir beach 2019 here i come 🙂 Jag har testat så många behandlingar för att ta bort mina envisa “skrattgropar” men dom envisas med att sitta kvar där, inte betalar dom nån hyra heller. Men nu ska dom bort!

Verjus lasersystem är en maskin som utformats speciellt för behandling mot celluliter och minskning av omkrets runt midja, höfter och lår. Låglasrar riktas mot fickor av ojämnt fett i lår, skinkor och nedre del buk. Fina resultat har också visats med behandling av överarmar, haka.

Verju är den enda låglasermaskinen på marknaden som fått FDAs (food and drug administration, USA) marknadsgodkännande för behandling av celluliter och minskning av omkrets av midja, höft och lår.

Denna behandling riktar sig till personer som redan har börjat eller skall börja en sundare livsstil. Så detta är inget qick fix. 8-12 behandlingar kan behövas och det optimala är med 3 veckors mellanrum. Anna säger att det finns gamla och färska fettceller och dom nya försvinner först, det är dom gamla som är lite svårare. När man har gjort behandlingen ska man dricka mycket vätska, lymfsystemet vill gärna ha mer vätska. Det är  även bra att dricka något vätskedrivande som tex detox eller pukka te.

Fördelar med Verju

Ingen smärta

Inget ingrepp

Ingen återhämtningstid

 

(Jag kommer att lägga ut bilder på resultatet senare)

I samarbete med Formedico, för att läsa mer om verju laser på deras hemsida tryck HÄR