Dags för förändring

Nu när nya året anlänt är det dags för förändring. Jag vet inte hur många nyårslöften man gjort genom åren. Men i år ska jag hålla mitt! Jag ska bli den bästa versionen av mig själv, det vill säga ( i mitt fall) nytt nytt nytt!  mer energi, mer positivitet, att VÅGA och att ha kul på vägen. I år ska jag verkligen fokusera på mig själv och min hälsa, det har ju som jag skrivit tidigare, gått lite upp och ner. Jag vill verkligen mår bra i mig själv och att känna mig starkare. 

Man vill ju ofta uppdatera sig, ny frisyr, ny hårfärg, nya skor, nya träningskläder eller vad man nu tycker är roligt. Jag har funderat lite extra på mitt hår på senaste tiden. Ska jag färga? Kasnke hårförlängning? Hur många vill inte ha ett svallande vackert långt hår?

Poze Hair har dom allt för håret från clip in set till keratin mail hair. värmeverktyg, borstar och hårvård osv. Jag själv älskar 5 in 1 hairstyler. Jag föredrar när allt är snabbt och enkelt. Det är en tång med 5 olika storlekar till lockarna. Och clip in set är också en favorit! Lätt att använda, bara sätta i och sen ta ur direkt när man kommer hem 😉 

Dom har äkta löshår som går att forma och styla hur man vill. På hemsidan så kan man se hur STORT utbud dom har av löshår allt från äkta till syntet, clip in, flip and go, clip on ponytails, peruker och så mycket mer. Det som också är bra är att dom har ett stort urval av färger.

Det är ju perfekt då kan man välja och vraka, och ta det som passar en själv bäst 🙂

Det är så roligt att sitta o titta på olika frisyrer och uppsättningar. Dom här håruppsättningarna ska jag börja träna på 😀

Och här är locktången

Kommentera