Uncategorized

Mys på sätra brunn

Förra helgen så var jag och min man Johan i Sätra brunn på spa. Sätra Brunn är en av Sveriges äldsta kurorter och har ett eget litet samhälle med över 100 hus och flera parker. Sätra brunn är byggt på 1700 talet, det sägs att det spökar där men har aldrig märkt nåt  : ) Jag har varit på Sätra brunn några gånger förut och tycker dom har så god mat där och mysigt spa, jag kan rekommendera deras hot Stone massage som är avslappnande med varma lavastenar. Dom har även en vedeldad badtunna utomhus. När vi kom dit så vart det lite bubbel med ost, kex och lite annat snacks. Sen gick vi till relaxen där dom har en uppvärmd pool till 34 grader, tack och lov. Vissa ställen har dom en kall pool och det är inte relax för mig. Det ska vara varmt och mysigt. På kvällen åt vi en 3 rätters middag och det var så himla gott förutom när dom kom in med biffen, jag stirrade förskräckt ner på tallriken och undrande om den fortfarande levde, nästan som den tänkte krypa ifrån tallriken. Jag gillar inte blodig biff. Jag hade bokat ett större rum men vi fick ett väldigt litet rum, nåja…. Det var varmt iallafall 🙂 Ska ni boka så ta rum 614 eller 620, det är hörnrum som är nyrenoverade. Boka inte 618, om du inte vill ha ett litet rum förstås. Det är huset som ligger närmast receptionen och relaxen samt att det är lite nyare än dom andra husen. På lördagen åt vi frukost tränade och relaxade, så mysigt.