Uncategorized

Ultra V Plasma reducering av hängande ögonlock

Nu har jag gjort en till plasma behandling, den här gången var det Anna på Formedico Estetik som  utförde behandlingen. Jag behandlade både över och under ögonen.

Vad är en Ultra V Plasma?

UltraV plasma har en uppstramande effekt av huden, detta genom värme som penetrerar huden för att strama åt ett visst område tex ögonlock. Detta är en säker, effektiv och icke-kirurgisk behandling som gör det möjligt att reducera hängande ögonlock, lös hud, påsar under ögonen. Du kan även behandla fina linjer eller rynkor.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen baseras på värmeenergi som har en åtstramande effekt vid kontakt med huden. Vid en Ultra V Plasma behandling bildas små ytliga skorpor som ett resultatet av den åtstramande värmen. Direkt efter en behandling blir du svullen, det lägger sig inom ett par dagar. Och
sårskorporna faller av efter ca 7 dagar. viktigt att smörja dagligen på det behandlade området med rekommenderad eftervårdsserum.

Resultatet

Omedelbart efter en UltraV Plasmabehandling ses en tydlig förbättring av det behandlade området med maximal effekt efter ca 3 månader. Resultatet är permanent men kan behövas upprepas helt beroende på just din hudtyp och hur mycket ”lös” hud som behöver stramas åt.

Formedico.se

(I samarbete med Formedico)