Uncategorized

CC red correct

Räddaren i nöden!

Jag har alltid kämpat med rodnad i ansiktet pågrund av min rosacea. Och många har väldigt lätt för rodnad i hyn bara ändå. Sephora har en kräm som är perfekt för det här problemet! Den hjälper även att neutralisera finnar och acne.

Låt mig presentera Eborian CC red correct!

Den koreanska hemligheten bakom en synbart perfekt hy: högteknologiska och mångsidiga formulor som hjälper till att förbättra utseendet på din hy.

CC RED CORRECT är en behandling som lyser upp din hy på flera sätt: Den trollar effektivt bort små skavanker och neutraliserar röda strimmor och prickar tack vare kamouflerande gröna pigment. Dess textur förändras på ett häpnadsväckande sätt: den går från vitt till beige när den kommer i kontakt med huden.

CC RED CORRECT anpassar sig till huden och gör den direkt vackrare genom sin perfekt färgkorrigerande effekt. CC RED CORRECT är berikad med Centella Asiatica som bidrar till lyster och fukt samtidigt som den gör din hudton snyggare!

Passar perfekt för ljus och lite rödlätt hy. CC RED CORRECT är både hudvård och smink, 2-i-1!

 

Den finns att köpa på Sephora och finns i två storlekar 15ml (travel size) och 45ml.

<- Före

 

 

<- Efter

 

 

Krämen funkar på flera sätt. Jag använder krämen under foundation, men det funkar att enbart ha ett tunt lager och gå ut så.