Uncategorized

Smink

Smink, smink, smink

Jag har en väldigt enkel och lätt sminkruntin jag tänkte dela med er.

Först och främst så rengör jag mitt ansikte med rengöringsmjölk och en liten blöt handduk, ansiktsvatten sedan serum (hela ansiktet, hals och dekolletage) efter det tar jag ögonkräm och sist dagkräm.  Jag väntar sedan några minuter för att låta produkterna sjunka in i hyn.

När det kommer till själva sminket så börjar jag med en primer från the balm. ( låter den sitta ett tag innan foundation).

Efter det tar jag Estee Lauder Nude wear foundation. Som jag applicerar med en blöt beautyblender.

Sedan Lite rouge från Mary Kay

Efter det så fyller jag i min eyeliner från Mary Kay (jag har redan en kosmetisk eyeliner tatuering)

Jag fyller i brynen med Anastasia beverly hills dip brow pomade.

Till läpparna använder jag en läppenna från Claris och läppstift från Mac.

Och avslutar sedan med Lancomes Mascara Hypnose.

Till fest brukar jag använda Nude dude eyeshadow pallet from The balm.

Som ni ser så är det ju otroligt enkelt att lägga en snabb vardagsmakeup, det tar ca 5 min. Super!

Esteer Luders Nude wear foundation är en av dom bästa foundations jag provat, men den är otroligt svår att få tag på. För ett tag sedan så hittade jag billigtmakeup.se

Make up är en samligssida för smink. Det är så roligt att klicka runt lite inne på sidan eftersom dem har samlat en mängd olika sminkmärken i olika prisklasser. Jag hade också tur att jag hittade min favorit foundation på sidan.  Jag hittade även Jane Iredale smooth affair facial primer & brightener, Velvet rouge liquid lipstick från By Terry, highlighter från Jane Iredale som jag ska klicka hem och testa. Billigtmakeup har också allt för naglar, parfym, tandblekning och hudvård. Dem har också en sminkblogg med massa tips och tricks för smink och hudvård.