Uncategorized

Desirial fillers för intimkorrigering

När kvinnor åldras kan de yttre blygdläpparna upplevas som man förlorar elasticitet och blir slappa pga minskad volym. Då finns Desirial som är fillers som är utvecklad för att ” plumpa upp” kvinnas mest intima områden. Desirial kan användas för att föryngra de yttre blygdläpparna, dölja de inre blygdläpparna för ett mer symmetriskt och proportionellt utseende. Desirial fillers kan också placeras inne i slidan för att förbättra fuktigheten i vävnaden och samtidigt skapa en trängre vaginalvägg, kan även förbättra G- punkten.

I går var jag på nabkliniken i Stockholm och träffade Dr Susanna Jafari för att prata om Desirial fillers. Vi kom även in på andra alternativ behandlingar för intimdelar som laser, precis som hudföryngring i tex ansiktet kan man alltså göra det i underlivet. Susanna säger också att man använder oftast Desirial mest för utseendet skull på blygdläpparna. Har man andra problem som tex förslappad slidväg eller ansträngningsinkontinens så är IntimaLase ett annat alternativ. IntimaLase är en unik icke-invasiv laserbehandling för dig som vill ha en stramare och tightare underliv. Så roligt att det finns så mycket man kan göra idag utan att behöva ta till kniven.

DESIRIAL är världens första injicerbara, icke animaliska och  biologiskt nedbrytbara serie exklusivt utformad för att behandla vaginal torrhet. Många lider av ökad känslighet, kronisk irritation, brännande smärta eller klåda i underlivet. Genom att injicera Hyaluronsyra direkt i den berörda vävnaden återställer man fuktbalansen och ökar elasticiteten i det vaginala området. Produkterna tillverkas i Frankrike av Laboratories Vivacy

Enligt Laboratoires Vivacy, kan så många som 80% av alla kvinnor som går in i klimakteriet påverkas av vaginal torrhet och cirka 50% av alla kvinnor fortsätter att uppleva vaginal torrhet efter klimakteriet.

Under klimakteriet minskar utsöndringen av östrogen, som påverkar fibroblaster, som är byggstenarna för nya hudceller och detta leder till en progressiv förlust av elasticitet och fyllighet i de yttre blygdläpparna.

 

 Desirial kan vara lösningen om: 

*  Om man inte är nöjd rent estetiskt med sitt underliv

*  Man lider av vaginal torrhet

*  Hjälper kvinnor att komma i form snabbare efter en förlossning

*  Sex upplevs som väldigt smärtsamt

*  Man har smärtsamma ärr efter förlossning

* Utseendet på underlivet påverkar ens självförtroende

*  Man vill uppnå bättre orgasmer