Uncategorized

Möte med Cecilia Ljung

Jag träffade Cecilia Ljung hos Anne på Wayne`s Coffee då vi hade ett business möte. Cecilia har också en blogg som heter Cecilialjung.se Men hon är även skådespelerska och har bla spelat Peggy i Rederiet och Maja Gräddnos i Pelle svanslös. Cecilia är en väldigt härlig, glad och positiv person. Vi pratade om skönhet och hälsa och Cecilia sa att hon har tagit bort sin åldersnoja och  är mer avslappnad nu. Jag passade på att fråga några frågor om hennes hudvårdsrutiner.

 

Vad tycker du är skönhet?

Oj, vad stort begrepp, min första tanke är renhet. Jag är imponerad av snygg make up men jag tycker även det är snyggt med naturlighet. 

Har du några Favorit produkter?

Jag använder Mary kays rengöring. Från Clinic care använder jag, serum, dag och nattkräm, samt ögonkräm.

Hur ser din hudvårdsrutiner?

Morgon och kväll alla steg

Har du gjort någon behandling som tycker har varit bra?

Jag har aldrig gjort nån behandling förutom Collskulpning på hakan. och tatuerat mina ögonbryn.