Uncategorized

Platinum Detox

Huden är vårt största utrensningsorgan, att det kommer ut slagg och svett genom huden vet vi. En väldigt populär metod att rena kroppen från gifter och slaggprodukter är genom detox med fotbad. Det finns många olika typer av sätt att rena kroppen med detox med allt ifrån tillskott till detoxande fotbad.  Jag har nu testat Platinum Detox hos Anna Åkerblom. Och med detta fotbad underlättar du för kroppen att renas samtidigt som cellerna återfår sin naturliga balans. Fotbad används till att dra ut alla gifter ur kroppen genom fötterna och de resulterar i att vattnet färgas mörkt från de utdragna gifterna, inget fotbad är det andra likt. När cellerna avlastas ifrån gifter och avfallssprodukter, blir det bättre plats för syre och näringsämnen. Kroppen återfår sin naturliga balans och hälsan förbättras.

 

Hur fungerar det?
Du placerar fötterna i ett fotbad med vatten och en nypa salt. Platinum Detox skickar en mycket lågfrekvent elektrisk ström genom vattnet och skapar ett flöde av elektroner. Det bildas ett magnetfält som drar till sig laddade partiklar. Laddningen i vattnet stimulerar mikrocirkulationen och hjälper cellerna att göra sig av med lagrade avfallsprodukter. Dessa toxiner dras sedan ut i fotbadet genom fötternas porer.

Anna rekommenderar att man går 3-10 behandlingar beroende på hur mycket som ska renas. En behandling kostar 350 kronor.

Du kan nå Anna på annaakerblom.olsson@gmail.com för mer information.