Uncategorized

Wasstuna Yoga

I går så var jag på en heldag på Wasstuna`s yoga retreat som jag fick i present av min goda och fina vän Jessica. Det var en helt underbar dag med kundaliniyoga, yinyoga, meditation, gongbad, klangskålar, vegetarisk lunch, breathwalk och rawfood fika. Jag blev så imponerad av Annette som har Wasstuna, hon var väldigt noga och duktig på att förklara och instruera olika rörelser, så det var lätt att hänga med. Och jag måste säga att ljuden från gongar och kristallskålar var verkligen healing för själen. Annette säger – Du drar dig inte endast tillbaka från en hektisk vardag utan du drar dig också tillbaka – in i dig själv. Så sant!

Kundaliniyoga

Kundaliniyoga är en mjuk och kraftfull yogaform. Den här yogan hjälper dig att bli balanserad, känna glädje och uppleva mer av din egen styrka som finns inom dig.

Yinyoga

Yin yogan är en blandning av yoga, mindfullness och kinesisk medicin. Yin yoga fokuserar på yin-delarna i kroppen så som ligament, skelett och inre organ.

Breathwalk

Breathwalk är en form av yoga till fots som är utvecklad ur kundalini yogan. Tekniken där man kombinerar gång och andning. En meditativ promenad kopplad till olika andningsmönster som påverkar kropp och själ positivt.

Gongbad

Gongbad är mycket avslappnade och avstressande för kropp och själ. När man slår på gongen bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också kan kännas i kroppen, och de tar sig in i vår kropp och påverkar oss ända in på cellnivå.

 

Jag kan varmt rekommendera Wasstuna, här kan du komma i kontakt med ditt inre, finna stillhet och hämta kraft.

www.wasstunayoga.se