Uncategorized

Mötet med Solkarina

Nyligen så träffade jag och Anne Solkarina som är en andlig lärare. Hon är healinglärare, författare och kursledare sedan 1989.  Hon har skrivit 20 böcker om andlighet, medialitet och healing samt ger ut tidningen Dimensionell kunskap. Vi fick 3 böcker utav henne och jag har nu läst ut 2 stycken, Nefertiti kosmisk healing och Andliga guider& änglar. Eftersom jag själv har detta intresse så gick det väldigt fort att läsa ut böckerna.

Vad är Reiki?

Reiki är fysisk beröringsmedtod för avslappning, helande och självkännedom. Ett helande system som bygger på uråldrig tradition som har sitt ursprung från Japan och betyder “universell livsenergi”. Metoden upptäcktes av dr Mikao Usui 1914. Reiki är en mjuk effektiv energimetod även kallad healing som hjälper kroppen till självläkning.

Hur går det till?

Vid en behandling är man fullt påklädd och ligger ner på en behandlingsbänk med en filt. behandlingen brukar ta mellan 45-60 minuter. Terapeuten placerar sina händer på eller strax ovanför kundens kropp i olika positioner. Via sina händer låter hon sedan Reikienergin flöda in i kundens kropp.  Man kan uppleva värme, pirrningar där man håller händerna. En behandling ger djup avslappning och syftar till att reducera stress och hjälpa kroppen till självläkning fysiskt och mentalt. Om energiflödet i kroppen hindras, så kallade blockeringar ,så störs funktionerna i kroppen. Det i sin tur skapar en obalans . Så Reiki energin flödar in till de blockerade delarna och när energin kan flöda fritt igen kan kroppen läka sig själv.

Reiki kan hjälpa vid

Stress, oro, värk, sömnproblem, depression, utbrändhet med mera. Det är även ett verktyg för personlig utveckling och andligt växande. Och något jag tycker är viktigt att man är närvarande i nuet.

 

Så går ni i tankar att lära er mer om tex Reiki kan du köpa hennes böcker, eller ännu bättre gå en kurs hos Solkarina. Hon utbildar också medium och änglamedium samt har många kurser i personlig utveckling. Lyssna gärna även på hennes podd som är väldigt populär. Solkarina finns också på Instagram och har en välbesökt youtube-kanal.

 

Home

https://www.reikiskolan.se

https://play.acast.com/s/sinnligkunskap