Uncategorized

Flawless för bryn

Det sägs ju att ögonbrynen är ansiktes ram. Att plocka och forma brynen ger verkligen ett lyft och kan plocka bort några år från din look. Ni har säkert sett reklamen på tv om Flawless ( en elektriskt ögonbrynstrimmer) som finns både för bryn ,ansikte och ben. Jag har nu testat den för brynen och jag tycker att den är okej, inte wow men den tar bort fjun bra, lite svårare dock på lite grövre strån. Men ett bra komplement plus att man får bort alla fjun som kan vara svårt att få bort med pincett.

 

FLAWLESS BROWS

Trimmern är konstruerad för att smidigt och enkelt ta bort överflödig hårväxt och du får enkelt snygga ögonbryn.

Praktisk att ha med sig överallt i väskan eller necessären

Snabbt och smärtfritt. Ingen rodnad eller irritation

Är varsam och säker mot huden

Inbyggd LED-lampa

Uppladdningsbar

Snygg design