Uncategorized

Smink för mogen hud

I och med att åren går så går det inte att förbigå att huden förändras. collagen och elasticiteten minskar och med det skapas fina linjer och rynkor med tiden. 

Först och främst så vill jag tillägga att det viktigaste för huden är en bra kost och efter det bra hudvårds produkter. 

Youtube är en guldgruva av kunskap, tips och trix. Vilket är ett väldigt roligt sätt att lära sig nya saker och tekniker på. 

Men tillbaka till ämnet, SMINKET. Något jag tycker kan vara jobbigt är hur och vilka produkter som är bra för just min hud när det kommer till smink, man vill ju sudda ut dom fina linjerna och inte markera dom mer. 

Den här videon tycker jag faktiskt är väldigt bra med alla hennes tips! Mycket viktigt tycker jag är att less is more och att tekniken är otroligt viktigt. Man ska inte gnugga eller vara hårdhänt med sin hud och speciellt inte under ögonen. 

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=S-bhj_yh8qk[/embedyt]