Uncategorized

Fortune Delight te för lymfsystemet

Här kommer lite information om te som är bra för lymfsystemet. Fortune Delight heter te /Örtdrycken som har  antioxidanternas fördelar. Jag tycker det är jättegott! Det är pulverform som är lättlöslig och är härlig varm som kall. Fortune Delight stödjer kroppens naturliga utrensningsprocess.

Du kan med fördel dricka den under hela dagen

* Örtdryck med koncentrerad Antioxidanter
* Fett Flushing Dryck, fett utsköljande dryck
* Vårdar matsmältningssystemet
* Uppiggande och återställer hälsan

Ingredienser
Camellia extrakt, krysantemum extrakt, Jasmine extrakt , Lalang grass root extrakt och äppeljuice (mindre än 1% som naturligt smakämnen), citronextrakt eller andra naturliga ingredienser ingår, beroende på smak.
Fortune Delight® finns i 5 olika smaker: Regular, kanel, citron, hallon och persika. Katekiner är en naturlig polyfenol i Camellia sinensis som är huvudingrediens i Fortune Delight®. Denna antioxidant absorberar effektivt de skadliga fria radikalerna. Finns i 10 pack med 20 gram, 10 pack med 3 gram och 60 pack med 3 gram.

Rekommendation: Blanda en 3g påse i 0,3 – 1,5L/påse (max70°C)  varmt eller kallt vatten.

Fortune Delight® inkluderar alla fördelarna med grönt te, antioxidanter i helmats-form, plus mycket mer! Fortune Delight är en stor energigivare utan koffeinets negativa effekter. Denna kombination av örter är baserad på en ursprunglig kinesisk formel som skapats för att hjälpa till att läka de inre skadorna som uppstod vid kampsport/striderna. Fortune Delight fungerar på muskler, senor och ligament och hjälper njurarna att avlägsna gifter ur kroppen.

Fortune Delight® hjälper till att avlägsna orenheter som lagras i fettcellerna och kroppens naturliga renings process.
Fortune Delight® ”flyttar ut fettet!”
Fortune Delight® bryter upp mjölksyra i musklerna.
Fortune Delight® är mer än bara te!

Du kan kontakta Nina på hennes hemsida: PureEssence

Eller på mail: nina.perfectbalance@yahoo.se