Uncategorized

Sonya daily skincare

Forever har nu lanserat deras nya hudvårdserie Sonya som är gel baserad, fylld med massa fukt, aloe vera etc. Det ska bli spännande att prova den här serien. Jag har använt Forevers produkter i ca 16 år och tycker de är fantastiska.

Nya serien innehåller:

Sonya™ refreshing gel cleanser

Uppfriskande och vårdande rengöringsgel. Säg hej till den nya generationens ansiktsrengöring! Sonya™ refreshing gel cleanser har en mjukt löddrande formula som ger en uppfriskande känsla samtidigt som den rengör varsamt och effektivt utan att torka ut din hud.

Sonya™ illuminating gel

Ge din hud ett naturligt glow. Yngre hud har en naturlig lyster, ett naturligt ljus. Med hjälp av inkapslade peptider och spännande botaniska ingredienser hjälper Sonya™ illuminating gel dig att återställa hudens naturliga utstrålning och förbättra dess utseende.

Sonya™ refining gel mask

För sann skönhetssömn. Medan du sover utnyttjar Sonya™ refining gel mask kroppens naturliga funktioner för att stödja hudens balans – genom att kontrollera oljighet och leverera fukt. Allt för att du ska kunna vakna upp till en hud med ett klarare, fräschare utseende.

Sonya™ soothing gel moisturizer

En fuktbomb med oslagbar bärförmåga. Lugnande fuktkräm som ser ut som en lotion, men den gel-baserade formulan fullkomligt smälter in i huden. Fylld med frodiga, botaniska ingredienser absorberas denna gel-lotion fullständigt av huden utan att lämna ett spår – förutom en återfuktad och daggfrisk hud.

Här kan du läsa mer om serien:

https://janetsbeauty.myforever.cc/store/product/609

När jag använt produkterna ett tag så återkommer jag med resultatet.