Uncategorized

Därför är torrborstning bra!

Torrborstning är ett milt men väldigt effektivt sätt att exfoliera huden samt att det är ett billigt alternativ att hålla huden fantastiskt len och skinande. Torrborstning är precis som det låter man borstar kroppen när den är torr och man kan med fördel göra det varje dag utan att skada huden. Det bästa är att torrborsta på morgonen innan man duschar då torrborstning har en uppiggande effekt. Det kan vara svårt att somna om man gör det för sent på  kvällen. Torrborstning stimulerar lymfsystemet, tar bort döda hudceller, stärker immunförsvaret, hjälper till att reducera celluliter genom att rensa kroppen på toxiner. Och är super bra för  cellförnyelsen. Genom att göra detta några gånger i veckan kommer huden få ett fint glow plus att jag tycker att huden blir fastare.

Hur torrborstar man kroppen?

Börja borstningen upp mot groparna vid nyckelbenen där  lymfan tömmer sig ut i blodet. Först vänster arm, sedan höger arm. Vänster sida mot armhålan. Höger sida mot armhålan. Magen. Vänster lår. Vänster underben. Höger lår. Höger underben och hela tiden uppåt.

Hur länge ska man göra det?
Tre till fem minuter rekommenderas, bäst effekt blir det om man borstar regelbundet.