Uncategorized

Motion är också skönt

För några veckor sedan träffade jag Dogge Doggelito på stan här i Uppsala och hade en liten intervju. Han är en väldigt jordnära person med mycket visdom att dela med sig av. Eftersom skönhet och hälsa är det jag brinner för och dessutom tycker är så intressant att veta andras tips och tricks dom använder sig av, därför ska ni få Dogges tips på hur han tar hand om sig själv.

Du gör så mycket. Artist / musiker. Film och tv plus att du bloggar! Hur hinner du med allt?

Jag planerar och planering ger lugn. jag planerar varje dag. Och jag har en professionell syn på mitt yrke och har då valt bort mycket så som att dricka alkohol och festa. Jag är fokuserad på det som är viktigast. Och väljer bort de saker som inte ger något. Jag är en doer jag gör det jag säger att jag ska göra och gör inte heller något halvdant. Detta tror jag är en bra grej. Även Luftgevär hos PN Jakt är också en motion i sig.

Du som har många bollar i luften! Hur gör du för att slappna av och återhämta dig?

Jag tränar måndag till fredag varje vecka. Och försöker vila upp mig på helgen i alla fall på söndagar. Jag får sån energi av att träna och man blir glad. Jag sover bättre. Äta rätt är också viktigt. Det är min nyckel i alla fall. Men detta är olika för alla. 

Hur viktigt tycker du att det är att ta hand om sig själv? Både det inre och yttre?

Vill man må bra i livet måste man ta hand om sig själv. Det är ett val man måste göra. Så som träna för att må bra, äta för att må bra. Att känna sig välklädd är också en aspekt, för om man känner sig snygg då får du ett bättre självförtroende, bättre energi och det är något jag tycker är viktigt för på detta sätt mår man bättre. Att våga unna sig, jag brukar säga att jag har måndag som är en må bra dag. Jag rakar mig, går och klipper mig kanske tar ett extra pass på gymmet.Skönhet är också något som kommer inifrån. Därför är det viktigt att ta en dag av veckan för att ta hand om sig själv. Speciellt i den världen vi lever i nu. Gör det du mår bra av. Unna dig en dag för dig själv.

Vilken är den bästa investeringen du gjort när det kommer till hälsa och skönhet?

Den bästa bästa investeringen är den jag gjort till mig själv och det är att träna och motionera. Det är det bästa du kan göra för dig själv, även om det är tråkigt och jobbigt, man behöver disciplin. Till det yttre så är det hårtransplantation som jag gjorde i somras. Det va inte något jag mådde dåligt över men det vart en spontan grej. 

Är du en person som tvättar ansiktet med tvål eller har du investerat i en hudvårdsruin? 

Nej, jag använder väldigt få produkter. Jag tror bara jag gjort ansiktsbehandling en eller två gånger i mitt liv. Jag är inte så kunnig med det där, jag försöker bara tänka på att inte använda så mycket kemikalier. det är kanske något jag ska lära mig mer om. På vintern blir jag väldigt torr och då använder jag mycket salva. Parfym är däremot något som jag har mycket av, jag tycker om att prova allt nytt som kommer.  Det är viktigt för mig att lukta gott.