inlägg

planering i vardagen och sen lite vuxen kul.

i samarbete med Vuxenkul.

Dagarna bara flyger förbi.

Vilken underbar förmiddag det har varigt idag. Jag har suttit med massa spännande projekt och jag har planerat en del för kommande alla hjärtansdag. Tog även el lite promenad då solen passade på att titta fram. man får sån energi av solen och det är så skönt att sätta sig vid datorn efter att man har varit utomhus.

Dagarna bara flyger förbi och tiden går så himla fort. Det kändes som att det var nyår igår. och snart är Januari över. Ibland vill man bara stoppa tiden lite för att hinna med och reflektera.

Planer inför allahjärtansdag.

Jag har gått i tankarna och  funderat på om jag ska boka spa och hotell. Så skönt att komma bort en stund och få lite miljöombyte. Samt att det verkligen kan behövas just nu. Jag ska också passa på att beställa lite presenter online. Det är så smidigt när man kan få allt hemskickat och slippa gå i affärer så mycket nu.

Om jag inte kommer iväg på spa så planerar jag att göra en godmiddag här hemma. Har en fin champagne som jag hade tänkt lägga på kylning. Samt så har jag tänkt att slå till på en tre rätters middag och efterrätten kommer så klart bestå av något med choklad. Eller varför inte en red velvet tårta dom ser så himla fina och goda ut.

 

Kärlek och tid för alla.

Allahjärtans dag för mig är en dag när man ger alla lite extra kärlek och umgås tillsammans med dom man tycker om. Det kan också vara härligt att bara få vara med varandra och ha lite vuxenkul.

Är du singel så slappna av och känn ingen stress för det. Det finns nämligen massor utav saker du kan göra på egenhand. Passa på att ha en mysdag i soffan med en rolig komedi och laga din favorit mat. Och varför inte göra en red velvet tårta till dig själv. Passa även på att köpa dig något fint eller något som du kan ha roligt med på egenhand på vuxenkul hittar du det mesta. Eller varför inte åka iväg på spa.

Beställ snabbt och diskret hos vuxenkul.

Jag är helt galen i massage oljor speciellt om dom doftar gott. Det är så skönt och avslappnande med med en härlig och värmande massage olja. Så det är något jag definitivt kommer att önska mig.

Samt så kan du beställa ifrån deras sida snabbt och enkelt och så klart diskret. Vilket jag tycker känns väldigt tryggt och säkert.

Den här härliga massage oljan hittar ni hos vuxenkul och den står definitivt på min önskelista.

Jag passade också på att beställa detta sköna sovset i bomull hos Vuxenkul. Det är mjukt och skönt och lagom varmt att sova i. Det är också bra att du kan justera axelbanden då man knyter dom efter önskad längd.

på rean just nu med 30%

 

Nu har det blivit dags för mig att bege mig till affären för att handla det som saknas till middagen ikväll. Sen blir det nog lite mys i soffan en stund och bara få landa lite i nuet ett tag.