inlägg

Få hjälpen du behöver när det kommer till olika avtal.

i samarbete med Enkla avtal.

Vilket härligt väder det är just nu. Det har varit så mycket sol och det är så härligt när kroppen får en massa D-vitamin. Samt vad med snö det har kommit. Så här mycket snö va det länge sedan man såg. Undrar om det stämmer det dom säger om att om det är en kall vinter så blir det en varm sommar.? Man kan ju i alla fall hoppas på det.

Vanligare en man tror. Skydda dig med ett sambo avtal.

Jag lyssnade på en podd här om dagen där det var en kvinna som berättade om hur det är att leva med en narcissist/psykopat. I berättelsen så hade kvinnan levt ihop med den här manen i flera år. När hon väl var stark nog att lämna efter att han hade brutit ner henne under enväldigt lång period. Så tog han allt ifrån henne.

Upplever att dom här typerna av historier är ganska vanliga. Om att man går in i relationer som sedan leder till att man står helt utan saker och bohag efter att relationen tar slut.

Det är viktigt att upplysa människor. Om att det är viktigt att skriva avtal sinns i mellan från början så att det blir rättvist för alla.

Ett avtal kanske inte är det första man tänker på när man är så där ny kär i början. Och har bestämt sig för att man vill leva ihop.. Vadå man litar ju på den här personen som man precis har träffat eller levt med ett tag. Och man kan aldrig föreställa sig att hen skulle kunna göra en illa. Vips så har man flyttat ihop. Sen kanske man köper nånting ihop och så tänker man att tillexempel ett sambo avtal kan jag fixa senare.

Ett enkelt samboavtal är verken svårt eller krångligt men det är ett otroligt skydd i fall det tråkiga skulle inträffa och ni väljer att separera. Samt att du kan skydda det som va ditt innan ni träffades. Låt säga att du går in med en större kontant insatts till er ny inköpta lägenhet men inte har ett samboavtal. Då delas allt lika mellan er. Det kan i sin tur leda till att du förlorar en massa pengar och kanske inte har råd att köpa en ny bostad.

Få hjälp och rådgivning innan du väljer.

Hos Enkla avtal kan du få hjälp med att skriva både samboavtal. Men också andra livsviktiga avtal som tillexempel ett testamente. Dom har stor kompetens inom sitt område och där kan man vända sig för att få råd om vilket avtal som skulle passa dig bäst i din situation.