inlägg

Bosta immunförsvaret och håll sjukdomarna borta.

Sponsrat inlägg i samarbete med Topformula.

Snart går vi mot ljusare tider. Så skönt det ska bli med vår snart. jag längtar verkligen. Man kan höra fåglarna kvittra när man är ute och går mitt på dagen. Och det gör en så glad och hela kroppen fylls med positiv energi.

Hälsokost hjälper dig i vardagen.

Det är fortfarande rätt så mörkt ute och man får verkligen se till att passa på. Att ta tillvara på när solen tittar fram. D-vitamin är livsviktigt för oss människor för att vi ska kunna leva och må bra. Ibland räcker det inte med det lilla ljuset som vi får på vinterhalvåret. Eller med det som vi får i oss med maten. Då är det bra att kunna ta till olika typer av kosttillskott.

Vi kvinnor behöver oftast få i oss extra mycket järn. För att vi ska kunna ta upp järn i kroppen behöver man också b12 samt folsyra. Dom kan man ta separat eller med hjälp av multivitaminer och mineraler.

Håll förkylningarna borta.

Jag föredrar att ta kosttillskott som har multivitaminer och mineraler för då vet jag att jag får i mig allt det jag behöver. Det är också bra i dessa tider för att bosta immunförsvaret. På så sätt kan man förebygga sjukdomar. Som till exempel åka på förkylningar eller liknande.

Den här hittar ni hos topformula för 28,80 kr.

 

                                                    

Hos Topformula hittar ni alla hälsokost som ni kan tänkas behöva.

Varför inte testa solbrun kapslar. Nu är det perfekt tid att börja så att kroppen hinner fylla på med betakaroten innan sommaren. I burken är det 100 st tabletter i stället för 30 vilken passar mig bra. Dom kostar 33,15 kr och har alltid fri frakt.

 

Om du skulle vara intresserad av att veta mer om dessa produkter eller liknade så rekommenderar jag dig att gå in på Topformula.se och läsa mer.

Det gäller verkligen att ta han om sig från insidan för att utsidan också ska glänsa. Därför rekommenderar man alltid att ta hjälp av olika typer av hälsotillskott. För att hjälpa kroppen att må bra.