inlägg

Snart är hösten här och dags att göra om för att höja mysfaktorn.

Sponsrat inlägg i samarbete med Favi.

Ljus, Telys, Styrelsen, Mysiga, Hösten, Tabell

Tända ljus, mysa ner sig och njuta av sensommarkvällarna.

Hösten närmar sig med stormsteg men lite varma sommardagar har vi nog kvar att njuta av. Det har blivit både mörkare och kallare ute. Nu får man äntligen tända ljus och mysa ner sig med filten i soffan. Blev så sugen på att göra om i vårat vardagsrum. Vill delvis byta ut lite möbler samt köpa ny inredning. Jag älskar att inreda och förnya för att få det mera hemtrevligt. Dessutom så kan modet inom inredning svänga fort även om jag bara bruka köpa det jag tycker är fin och inte bry mig så mycket om det är mode eller inte.

Hitta inspiration och surfa runt på nätet. Smidigt med allt på ett och samma ställe.

När jag bestämmer mig för att byta möbler och inredning i hemmet vill jag gärna hitta inspiration och kunna ha allt på samma ställe. Dessutom tycker jag om när det går snabbt och enkelt. Jag bytte min soffa för inte alls för länge sedan men jag skulle gärna vilja ha ett nytt soffbord och kanske en ny tv bänk. Gärna något i mörkt trä och att det ska vara i från samma serie så dom smälter ihop.

Allt på ett och samma ställe, Låt Favi hjälpa dig.

En ny matta kommer också få pryda golvet. Samt en ny lampa som jag kan hänga i taket över vardagsrums bordet. Sedan kommer det säker bli några smådetaljer som slinker ner i varukorgen.Hos Favi har dom ett brett sortiment. Det som är så bra är att allt finns på ett och samma ställe. Med hjälp av deras sökmotor så kan du hitta blandade saker från olika butiker direkt hos dom och på så vis slipper du söka runt på olika sidor på nätet.

Så om du går i tankarna på att göra om hemma så kan jag rekommendera att du kikar in hos favi för att kanske hitta din nya favorit som får pryda ditt hem.