inlägg

Ladda din elektronik

Sponsrat inlägg i samarbete med Fyndiq

Har ni också fullt med sladdar hemma?

Jag önskar att jag kunde slippa alla sladdar i mitt hus. Jag har satt fast alla sladdar vid lister och dolt dem så mycket som det går att dölja och det känns skönt.

Det svåraste är all elektronik som jag har som måste laddas i stort sett varje dag. Jag skulle vilja ha en riktigt snygg laddningsstation till min telefon, platta och hörlurar med mera. Samma sak på salongen, där vill jag också ha någon snygg laddstation så att det inte syns så mycket sladdar.

Tänk om man kunde ha ett sladdfritt hem eller åtminstone fina laddstationer till allt man behöver ladda. Så som vi lever nu så kommer det bara bli fler saker att ladda, så det kommer säkert komma.

Det är smart att kunna ladda sina saker och slippa använda batterier! Jag gillar verkligen det och att användningen av batterier minskar vilket är bra för miljön.

Fyndiq finns mängder med laddare. Dels de vanliga laddare som vi alla har, men även snygga laddstationer. Det finns också smarta plattor där man kan lägga telefonen så den laddas, det tycker jag är snyggt!

En sak som också behöver laddas är de nya smarta klockorna och en sådan klocka skulle jag verkligen vilja ha. De klockorna kan räkna steg, skriva sms, räkna aktiviteten man gör. Verkligen en smart klocka, precis som namnet.

Det finns också massor av roliga tillbehör till klockorna. Du kan byta armband på din klocka och ha olika armband till olika tillfällen. Då blir ju klockan också som ett smycke. Man kan ha ett festarmband, ett jobbarmband och ett träningsarmband. Skaffa många olika armband så kan du byta beroende på vad du har för kläder på dig. Superkul idé tycker jag! Bra present att ge bort till någon som har en smartwatch!