inlägg

Det ska vara naturligt och vegansk

Sponsrat inlägg i samarbete med Nordic Beauty Bar

Har ni funderat på hur man kan göra för att alltid vara fin? Håret är nästan det viktigaste vi har här i livet. Speciellt om håret är väldigt torrt så är det extra viktigt att man bryr sig extra om håret. Det börjar bli kallt också vilket torkar ut håret. Har man också tunt fint hår som folk i Sverige har är det extra viktigt att göra något åt det. Nedan tipsar jag om det som funkar och som är välövade metoder.

Färga håret eller inte?

När man färgar håret så kan det också bli väldigt slitet med tiden. Håret kan då se ut som tuggummi och det är inte roligt. Därför ska man sköta det noga och göra inpackningar med jämna mellanrum.

Mina rutiner

  • Att alltid sova länge
  • Äta rätt för att må bra
  • Undvika socker i den mån det går
  • Inte dricka för mycket kaffe
  • Hoppa över allt som har med mejeri att göra
  • Tänka på olika inpackningar för mitt hår

Så detta var min morgon rutin för att bekämpa skönhet på alla plan:

Ovan hemsida jag länkar till har inga mellanhänder så det känns tryggt och seriöst. Man är så trött på alla mellanhänder och då är det också svårt att nå källan och verkligen få svar på alla sina frågor. Nu kan man vända sig direkt och få sina svar. Oavsett vilken hudtyp du har så finns det hjälp för alla behov.

Jag själv upplever att min hy är torr och då passar dessa naturliga och vegansk produkter in så att jag inte regerar eller får allergiska reaktioner.

Jag är noga med allt jag gör vare sig det är min kropp eller hälsa. Min hy är desto viktigare så jag vill ha ordning på allt. Därför är det enklare att välja naturliga produkter utan massa onödiga tillsatser.