Uncategorized

Paingone Plus, automatisk tens-penna

Har du problem med spända muskler som t.ex nacke och axlar? Då kan jag rekommendera Paingone Plus, den här lilla pennan har varit min räddare i vardagen. Paingone Plus är mycket snabb och enkel att använda- på endast 30 sekunder är behandlingen klar. Pennan kan appliceras på de flesta kroppsområden där du upplever smärta, t,ex ben, nacke, axlar, knän och rygg.

Hur går det till

Du håller pennan på området du har smärta och tryck ner aktiveringsknappen. Paingone Plus fungerar genom att leverera en kontrollerad elektrisk frekvens direkt till smärtpunkten. Denna stimuleringsfrekvens kan ge långvarig och ofta omedelbar smärtlindring.

Paingone Plus är kompakt och lätt att ta med. Pennan drivs av ett enda AAA batteri och räcker till drygt 800 behandlingar

Jag köpte min från Meds