Uncategorized

El och värme om du bor i Karlstad

För mig är det enkelt jag hade anställt någon som kommer och städar åt mig en gång i veckan.

Man sparar pengar på el för att lägga på städningen vilket är avkopplande. Elpriser har också börjat gå upp så alla är vi mer sparsamma med elen.

Detta skulle medföra mer tid och har man mer tid så kan man tjäna mer pengar på det man brinner för. Nämligen att blogga mer. Tänk om man bor lika stort som kommunhuset då behöver man verkligen hjälp med städning och andra saker.
Det skickades hem till mig från städfirman.. Medans hon städade åt mig så satt jag i telefon och planerade min kommande vecka med samarbetspartners.
Så om man sparar på sina elräkningar så har man råd med annat för du kan även ha råd att åka på semester om du vill dessutom lite oftare. Vissa människor lägger pengar på dyra restauranger och vissa lägger sina pengar på en extra massage en gång i veckan. Hur vi prioriterar beror mycket dels på vilket typ av behov vi har just då i livet. Saker kan ändras hela tiden och inget är ristat i sten för då skulle livet bli tråkigt. Ingen kan säga att allt är förutbestämt eftersom vi gör nya val varje dag i våra liv och har makten i våra egna händer som tur är.