Tips & råd

Få ett vackert, fylligt, friskt hår

Jag vill tipsa om denna hårvårdsserie som återaktiverar hårsäckarna och ger optimalt med näring till hårrötterna, hårbotten och hårstråna. 

Under vinterns kalla klimat och torra luft blir håret lätt torrt och skört. Då behövs det extra mycket fukt och näring. Precis som vi använder rengöring, serum och krämer i ansiktet behöver vi ge daglig vård till vårt hår. Eftersom människokroppen inte längre bildar nya hårsäckar efter födseln är det särskilt viktigt att ta hand om dessa och ge dem rätt näring. Första steget till ett vackert och friskt hår börjar alltid med god vård och omsorg av hårbottnen. Hårets styrka, hälsa och kvalitet är beroende av hårrötternas tillstånd, som i sin tur återspeglar kroppens hälsa. För att få vackert hår bör vi inte bara ta hand om den del av håret som är synligt, utan även det är hårbotten och hårrötterna.

Nannic HSR – Hair, Scalp & Roots är ett unikt koncept med banbrytande teknologi baserad på över 8-års forskning. Varje hårstrå vårdas individuellt, från roten till toppen. Den naturliga biologiska processen i hårbotten balanseras vilket bevarar en frisk och hälsosam hårbotten. Hårets tillväxtfas stimuleras effektivt och det nya håret blir kraftigare och får mer volym, hårsäckarna aktiveras och håravfall förebyggs. Upplev den optimala hårvårdsserien för ett friskare och starkare hår.Passar alla hårtyper och är både för män och kvinnor.

Specialutvecklade schampo och balsam som kombineras med proteinspray och högkoncentrerade serum som appliceras direkt i hårbotten.

Dag serumet appliceras varje morgon.Ger energi och livskraft till tunt hår, stimulerar cellenergin och typ IV -kollagen vilket ger kraftfullare och starkare hårsäckar. Förebygger håravfall. Bromsar åldringsprocessen i hårbotten. Förbättrar fukthalten och ger synligt tjockare hår med mer volym. Förstärker hårets nyanser och ger en mer intensiv hårfärg.

Kväll serumet appliceras varje kväll. Vårdar hårrötterna och stimulerar mikrocirkulationen och ger en längre tillväxtfas. Främjar en kraftigare hårväxt och gör håret starkare och mer motståndskraftigt. Stimulerar hårtillväxten och reglerar talgproduktionen.

Nannic.se