Tips & råd

Kinesiologi för husbehov

I lördags så gick jag och en vän på kinesiologi kurs ( muskeltestning) för husbehov hos Pernilla Carrier i Stockholm, som vi tyckte var väldigt lärorikt och intressant kurs. Jag ville gå den här kursen för att få ett redskap hur jag själv kan med hjälp av muskeltestning veta vad som stärker eller försvagar mig. Det som sägs varför muskeltestning fungerar är för att allting består av energi, både vi människor och allting omkring oss, och att dessa energier påverkar varandra. Det som är svårast för mig och som är viktigt är att man håller sig neutral när man muskeltestar sig och inte försöker påverka resultatet. Så nu gäller det bara att öva och öva………

Vad är Kinesiologi?

Kinesiologi är en metod att kommunicera med en annan människas energisystem och nervsystem genom att testa spänningen i muskler. Allt det som vi människor tar in och registrerar kan också avläsas genom spänning i musklerna. Detta gäller allt från fysiska skador, födoämnen och näringstillskott till lukter och minnen. Muskeltestet är framförallt ett diagnostiseringsredskap och testet provar funktion och inte styrka i en muskel.