Hälsa, Tips & råd

TanumStrand spa

Nu har jag och min man varit på västkusten i några dagar och njutit av god mat, härlig spa upplevelse och sett den magiska utsikten på Tanumstrand, Grebbestad och Fjällbacka. Det var verkligen fint där, lite blåsigt dock men vi hade sol hela tiden.

Jag som älskar spa blev imponerad av hotellets spa avdelning som var inbjudande, varmt inrett, mysigt, stort utbud där det fanns mycket att välja på och utsikten. Superfint helt enkelt. Att få njuta utav utsikten och lugnet var så skönt och härligt, det kändes så lyxigt och som en lång meditation.

Spa Horisont har flera magiska pooler, torrbastur, ångbastu, havsbastu, ljusrum och relaxrum. Här finns också varma hällar, fotbad och trevlig buffé med frukt och te.

 

Familjebadet ”Stora Blå” här finns simbassäng inomhus med en 25 meter lång rutschbana samt bubbelpool. Det finns även en liten grund del för de riktigt små.

På fredagar serveras deras populära skaldjursbuffé i Latitud 58°, där havets läckerheter som kräftor, räkor, musslor, krabbor och goda tillbehör.