Uncategorized

Hemma har jag vita trappor

När det kommer till hem så går det mesta i mitt hem i vita färger.

Vissa saker är kanske gråa och lite ljus gröna färger, men det är inte mycket. Nästan allt är vitt från gardinerna till bord och stolar. Vitt gör att man känner att det är mycket renare i hemmet. Vitt är också en färg som gör att man får lite ljusterapi och blir gladare då det sätter i gång lyckohormonerna kroppen.

Alla människor har olika smak när det gäller färger. Folk brukar blanda färger i sitt hem medan mitt hem går mest i vitt och detta är jag väldigt nöjd med. Trappan är också som ni kan förstå helt vitt och när det gäller trappan så kan man alltid renovera den. Detta blir då en härlig trapprenovering  så att man får känslan att få helt ny trappa hemma.

Har man tex husdjur hemma brukar de välja att sitta på trappan. Man har då sett massa roliga djurklip där tex en katt kliver ner för trappan. Eller en kanin som skuttar snabbt upp och ned för en trappa. Även hundar använder trappan flitigt speciellt om det är små hundar då är trappan det roligaste som finns för dem. Djur är alltid väldigt roliga att titta på när de ska göra roliga saker i hemmet.