inlägg

Skaffa pool innan sommaren

Att ha en pool hemma är en lyx i sig.

att under sommar värmen bara kunna gå ut och hoppa vattnet. Det är något många drömmer om. Att kunna svalka sig i poolen när det är en varm sommardag. Det blir som att bo vid vattnet och är en sån frihetskänsla på något sätt. Inte nog med det så är det ju otroligt mysigt att ligga på en badmadrass och njuta av solen.

Att flyta runt i det blå vattnet är en avkoppling i sig och att simma runt är en trevlig träning, det blir som en semester på hemmaplan, utan packning och krågel för att ta sig till en badplats eller en resa utomlands.

Dessutom är det perfekt för pool häng med nära och kära när solen strålar och livet känns på topp, varför inte köra lite lekar som Marco polo eller pool pingis? Eller kanske till och med ett poolparty med god mat.

Sen är det otroligt fint också speciellt när solen skimrar i det blåa vattnet, eller på kvällen när pool belysningen ger en sån otrolig mysfaktor. 

På POOLGIGANTEN använder dom sig av marknadens främsta poolstomme Thermopoolen NXT och har ett flexibelt poolval för att kunna passa alla och olika stora ytor och är Sveriges mest sålda poolkonstruktion. Deras poolpaket är dessutom framtagna för att kunna bygga pool själv och är gjorda för att vara lätta att montera. POOLGIGANTEN är också perfekt för dig som inte tycker om att vänta för länge så har du tur eftersom de har Sveriges största lager. Eftersom deras strävan är kundnöjdhet är det av högsta kvalitet du får din pool som ska hålla i 50-100 år därför är varje detalj noga utvald 

Med deras 30 års kunnighet och där stor vikt ligger på service, kvalitet och självklart kundnöjdhet. Thermopoolen NXT är det nyste generationens block med specefika förbättringar för byggnation av pool. Blocken är bättre på flera vis där de är högre, hårdare och med kraftig isolering. Även är det den mest hållbara poolkonstruktionen hittills. Pågrund av att insoleringsförmågan är mer efkketiv visar det på avsevärt mindre uppvärmningskostnader som passar plånboken bättre.

Poolkonstruktionen är fri från bakterietillväxt och är tillverkat i miljövänligt material som även är återvinningsbart. 

Det som skiljer sig från pooler i till exempel trä, är plusset att livslängden med thermapool NXT lika varaktig som ett hus gjort av betong. Att göra en investering i thermopool NXT® är en investering för flera generationer som många kan njuta av.

Vill du som många andra ingå i familjen poolgiganten som leder utveckligen av pooler kicka in på POOLGIGANTEN för att få en offert inom 24h.