Uncategorized

Lunch med mina hudterapeut vänner

Jag, Jessica , Malin och Jorunn träffas några gånger om året och turas om att ha lunch eller middag och nu blev det min tur. Vi gick i skolan tillsammans där vi utbildade oss till hudterapeuter för 31 år sedan, tycker det är så roligt att vi håller kontakten efter alla dessa år. Även fast jag lyckades få igång både brandlarmet och vanliga larmet som lät som bara den i några minuter så blev det en väldigt lyckad lunch 🙂 Så tacksam för mina underbara vänner

 

 

Jag är svag för serviser och här är min senaste från fyrklövern. Diamond heter den. Love it

Vaserna är från Royaldesign

Jag fick såna fina presenter från dom, b.la. dom här fina glasen Manhattan från Newport

I år överaska jag mina vänner med en goodiebag och det blev en riktig succé:)

Vinväskan är köpt från alixtra.se och toblerone från yoursuprise.se

Texten har jag tagit från Samantha när hon fyller 50 år i sex in the city, tycker den är så rolig