Uncategorized

Upplev bäckenbottenträning på en helt ny nivå

Gör du dina knipövningar? Knipövningar är den bästa formen av träning när det kommer till din bäckenbotten och alla kvinnor kan behöva träna upp sitt bäckenbotten av flera olika anledningar. Jag tänker i förebyggande syfte, du har nytta av ett stark bäckenbotten för att slippa/ undvika framfall och urinläckage samt att det förbättrar njutningen i det sexuella samlivet.

Jag har nu testat tens Perfect PFE Woman – bäckenbottentränare och jag måste säga att det är superbra av många anledningar. Det första du kan använda den närsomhelst, när du fixar dig på morgonen, städar, lagar mat eller bara ligger i soffan och tittar på Netflix. För det andra, den är lätt att använda, färdiga program för olika behov. Du styr själv hur starkt/ hög styrka du vill ha. Första gången jag skulle använda denna så visste jag inte hur det kommer att kännas så då hade jag på väldigt svag styrka men sen har jag kört på högsta styrkan.Hur känns det då? Som en muskelsammandragningen, så man känner hur det verkligen jobbar. Även fast maskinen gör allt jobb åt dig så gör jag som man rekommenderar att man kniper själv när muskelsammandragningar kommer. Den får 10 av 10 utav mig!

Perfect PFE Woman, används en gång per dag i 12 veckor, behandlingen tar 20 minuter. Efter behandlingsperioden kan du behandla en gång i veckan. På detta sätt bibehålls styrkan i bäckenbottenmusklerna. Många kvinnor får goda resultat och känner märkbar skillnad redan efter tre veckor.

Det är många kvinnor som lider av något eller mycket försvagad bäckenbotten och det är inte ofta man pratar om det här. 

Bäckenbotten består av muskler och bindväv som tillsammans bildar en flexibel ” hängmatta” i ditt bäcken. Bäckenbotten bär upp tarmen, livmodern och urinblåsan så att de inte sjunker nedåt-utåt, samt ger stöd åt ändtarmen, slidan och urinröret så du kan hålla tätt. En graviditet är påfrestande för bäckenbottenmusklerna och de blir både uttänjda och försvagade. Det är därför viktigt att träna bäckenbottenmusklerna efter förlossningen. Perfect PFE Woman är det perfekta hjälpmedlet för detta.

FÖRDELAR MED ANVÄNDNING AV BÄCKENBOTTENTRÄNARE

En effektiv och trygg behandlingsform

Minskar mängden urin som läcker

 Läkemedel behandling utan biverkningar

Både TENS-behandling och EMS-behandling

Trygg och enkel att använda

 Kan utesluta behovet av kirurgiska ingrepp

Kan förbättra sexuellt umgänge

 Färdiga program för olika behov

 Kan användas hemma när det passar dig bäst

Behandlingsform som rekommenderas av sjukgymnaster

 

ANVÄNDNING AV BÄCKENBOTTENTRÄNARE

Perfect PFE Woman är lätt att använda. Dess digitala knappar och fem kliniskt testade förinställda program ger en långvarig lösning för behandling av urininkontinens och lindring av bäckenvärk. Perfect PFE Woman har både TENS-behandling och EMS-behandling.

Du kan använda Perfect PFE Woman för bäckenbottenträning, även om du inte lider av inkontinens.

Perfect PFE Woman levereras med en Liberty Loop -elektrod vars biofeedback-indikator hjälper dig att utföra knipövningar. Perfect PFE Woman aktiverar musklerna genom mild stimulering som överförs genom vaginalelektroden, som övar bäckenbottenmusklerna och hjälper användaren att få kontroll över dessa muskler

BEHANDLINGSPROGRAMMEN

1. STRES – ansträngningsinkontinens
2. URGE – trängningsinkontinens
3. MIXED – blandurininkontinens
4. TONE – förstärkning av bäckenbottenmusklerna
5. PAIN – behandling av kronisk smärta i bäckenet 

Slipp alla jobbiga knipövningar och låt Tenscare göra jobbet!

För att köpa en Perfect PFE woman https://tenscare.se/produkt/perfect-pfe-pelvic/

Och för mer information www.tenscare.se