Uncategorized

Bra att få värma sig med infravärme

Nu börjar vintern närma sig och då blir det allt kallare både inomhus och speciellt utomhus för oss som bor i Norden.

Många restauranger har nu plockat in möbler från sitt utomhusservering för att det har blivit så kallt. Vissa restauranger och caféer lånar ut filt till sina kunder. Då kan man ha en filt på sina knä och en filt runt sina axlar. Om man har tur så har vissa en brasa utomhus som kan värma en lite grann. Det finns tex restauranger som har brasa eller grill för att de grillar kött utomhus till kunden.

Då får kunden chansen att bli varm på köpet. Eller så kan man skaffa sig en infravärme som ger värme året runt på områden som är kalla. Speciellt under vår och höst så behöver man dessa typer av infravärme. Alesco A80 är en sådan som kan ge dig värme.

Det finns många fina restauranger som serverar mat utomhus för att folk vill sitta på en utomhusservering. Speciellt under sommaren så är det ingen som vill sitta inomhus för att det kan bli för varm. På vintrarna vill ingen sitta utomhus för att det dessutom kan bli för kallt. Därför det bästa du kan göra är att skaffa infravärme så kan dina gäster få njuta lite extra av att få sitt utomhus. Tex Stadshuset i Uppsala har en balkong där folk från restaurangen Friggas kan sitta utomhus. Friggas borde även här använda sig utan infravärme för att de anställda hos kommunen ska få så mycket frisk luft som möjligt för då kommer de orka mer dvs jobba effektivare.