Uncategorized

Weledas Multikräm skin food

Nu när hösten är här och vintern närmar sig så får nästan alla torrare hud. Jag vill då rekommendera denna fantastiska multikräm Skin Food som kommer från Weleda, som dessutom är deras bästsäljande produkt. Skin Food har en effektiv formula med växtextrakt av kamomill, ringblomma och styvmorsviol som återfuktar, vårdar och mjukgör torr hud. Jag använder den här på natten och vaknar alltid med ett så fint lyster och glow på morgonen. Det här är en väldigt fet kräm så jag tycker den passar bäst till natten.

Jag måste berätta en liten historia 🙂 Jag har en kund som är 70 plus som har en väldigt torr hy och jag rekommenderade henne att hon skulle prova Skin Food. Då hon berättade att hon har en syster som är 8 år äldre än henne som alltid har haft en sån fin hy och systern har inte velat avslöjat sin hemlighet förrän nyligen. Det är skin food hon har använt, helt otroligt!

 Krämen har vunnit många priser och många makeup-artisters använder den som en primer eller för en naturligt highlighter i ansiktet.

Fördelar

  • Effektiv formula som mjukgör torr hud
  • Prisbelönad multikräm
  • Perfekt för torra händer, torra hudpartier, nagelband och fötter
  • Gör som makeupartisterna, använd som primer eller highlighter
  • Ger näring och stärker hudbarriären
  • Dermatologiskt testad
  • Ökar fuktnivån i barriären med drygt 50% efter 4 veckor