Okategoriserade

Ett litet fritidshus vore ju inte fel

Ibland har man besökare som reser långt för att hälsa på en, då kan det vara bra med ett litet fritidshus de kan bo i.

I ett fritidshus ska det ingå dusch och toalett så att folk inte behöver gå ut för att besöka damrummet. Kök mm kanske inte är lika nödvändigt eftersom de är gäster och behöver inte ta med sig egen mat. Om du däremot vill hyra ut det till någon student då kan det vara bra med ett litet kök eller kokvrå.

En litet kylskåp s.k minikyl som man brukar ha på hotellrum kan man alltid ha. För i det lilla kylskåpet kan man ha sina mediciner, Coca cola och kanske ris i frutti. Man kan också bli hungrig på kvällen och då har man det lilla kylskåpet i sin närhet. När det gäller chips och choklad så behöver man inte lägga det i kylskåpet. Är det dessutom väldigt varmt då kan man lägga chokladen i kylskåpet.

När man vill ha ett fritidshus kan det också vara bra med bygglovshandlingar för det är inte säkert att man kanske får bara bygga hus utan vidare. När du väl får bygglov så kommer detta bli otroligt roligt för detta lilla hus kan man även använda om man bara sitter i sin trädgård och vill vila lite inomhus.

Det behöver inte vara något stort utan det räcker med några kvadratmeter. Detta kommer du sedan kunna använda vid flera tillfällen. Även när ens barn blir stora och inte är redo för att flytta hemifrån så kan de bo i dessa små hus. Då har man också samtidigt koll på sina barn samtidigt som de får lära sig att bo lite för sig själva. Speciellt gäster kommer verkligen att trivas i dessa hus. Samt så kan alla själva bestämma när de ska lägga sig. Man blir heller inte störd av tv när man sover i ett litet hus som är utanför själva byggnaden.