Okategoriserade

Hur skulle det se ut om man hade en skönhetssalong i Östermalm?

Att göra en behandling på en skönhetssalong är något många kvinnor tycker är avkopplande.

Det spelar då ingen roll om det är massage eller hudbehandling då allt handlar om att man rår om sig själv. Alla kvinnor är värda att unna sig själv en behandling då och då. Vi människor jobbar för att få ett bättre liv. Då är det också bra om man kan stanna upp i all stress för att bara ta hand om sig själv några timmar. Om man skulle ha en skönhetssalong i Östermalm så skulle man också behöva flytta dit. För att flytta dit kan det vara bra med förråd Östermalm för att ha sina varor på ett ställe mellan flytten om datumen inte går hand i hand.

Det finns mycket man kan göra själv för att koppla av:

  • Sova 8 timmar och inte tro att sover man mindre så hinner man med mer. För du sliter bara ut din egen hälsa och förr eller senare måste du ta igen all förlorad sömn.
  • Äta regelbunden 3 mål per dag dvs frukost, lunch och middag. Vissa säger att man ska äta 2 mellanmål också. Ta reda på allt om mat genom livsmedelsverket.
  • Ta långa promenader och har du hund så går du så klart ut med hunden några gånger per dag. Då får både du och hunden motion och frisk luft.
  • Vädra ofta när du är hemma för det är bra för allergier om man blir av med damm genom att vädra oftare.
  • Unna dig egen tid på en skönhetssalong och gör olika behandlingar från gång till gång.
  • Samla dina väninnor och gå på spa i några dagar så att ni verkligen tillsammans kan vila ut. Prata då inte om era jobb eller problem utan bestäm er för att bara prata om allt som ni är tacksamma för. Om man börjar klaga på livet eller sitt jobb då missar man att koppla av och det är ju därför ni är där.
  • Varje morgon när du vaknar ska du räkna upp allt du är tacksam för. Einstein gjorde detta varje morgon och tackade allt från att han hade friska fötter till att fåglarna kvittrade. För varje steg han tog så kom han på något att vara tacksam över.

Ovan är bara några exempel på vad man kan göra för att koppla av som är bra både för din inre skönhet och din yttre skönhet. Allt handlar inte bara om att gå på en skönhetssalong utan det kan vara enkla saker som att varva ned och vara tacksam över allt gott du har i livet. Var tacksam för att du har en bostad långt från alla människor har det i dag. Titta och se hur världen ser ut i dag och var tacksam för att du inte är en av de drabbade. Även de drabbade kommer se saker att vara tacksam för. Tex att de ändå är friska för hälsan går före allt både bostad och pengar.