Okategoriserade

Har du problem med inflammation och smärta?

Eterisk olja har länge varit kända för sina läkande egenskaper.

Just cederträ från Himalaya har använts i mediciner och kosmetika dvs make up genom tiderna. Denna eteriska olja används väldigt ofta för att hantera smärta och inflammation, särskilt när det gäller kronisk smärta och inflammation i leder som har artrit mm. Cederträ olja är också ett utsökt val när man vill stödja friska lungor och främja en klar  och enklare andning.

Samt så brukar också Cederträ olja ingå i parfymer för att det är lugnande och luktar väldigt gott. Tack vare sina fantastiska antibakteriella egenskaper är denna otroliga eteriska olja också ett  bra stöd när man vill minska oönskade bakterier och virus.

Du kan dessutom använda eterisk cederträolja i stearinljus så att det luktar gott i hela rummet. Ta tex vax eller paraffin och smält ned den i en bunke. Sedan blandar du in lite eterisk cederträolja och rör om. När detta är färdigt ställer du det i kylskåpet så att den får stelna. Sedan tar du ut den och tänder den som vanligt ljus och en härlig doft kommer att spridas i rummet.

Många människor jobbar med eteriska oljor av olika slag för att det är välbefinnande luktar gott och är bra för många områden gällande vår hälsa. Visste du tex att du kan lindra migrän också med vissa eteriska oljor.